HuDeEn
Ön a 4336124 látogatónk

Hírek

2015. május 05.
”Viharsarki gasztronómia”
"Viharsarki gasztronómia" - a helyi identitástudat erősítése, hagyományok és a helyi gasztronómia ápolása elnevezésű projekt bemutatása
2015. január 08.
Megnyílt Békéscsaba első négycsillagos hotelje, a Munkácsy Hotel
A Hotel Békéscsaba szívében, a Széchenyi liget szomszédságában, a város egyik legpatinásabb, legszebb műemlék épületének, a volt sörház felújításával és új épületszárny építésével valósult meg.
2015. január 08.
Békéscsaba díszpolgára Munkácsy Mihály és Stark Adolf
Békéscsaba díszpolgára lett Munkácsy Mihály világhírű festőművész és Stark Adolf szőlőnemesítő. A posztumusz kitüntetettek tiszteletére ünnepséget rendeztek a városháza dísztermében és ez alkalomból két kisfilm is készült.
2015. január 08.
Tervezze meg a Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar logóját!
A Zerge Ifjúsági Túrasport Közhasznú Egyesület ötletpályázatot ír ki a Békéscsabai Turisztikai Főpályaudvar című projekt logójának és egyes arculati elemei tervének elkészítésére.
2014. szeptember 09.
Megnyitotta kapuit az Arcanum Hotel Békéscsabán
Békéscsaba városa új szállodával gazdagodott. Az Orosházi út végén, az egykori Dugovics laktanya helyén megnyitotta kapuit az Arcanum Hotel, mely a meglévő békéscsabai szálláshelykínálat bővítését, valamint újszerű és egyedi kínálat kialakítását tűzte ki célul.
2014. augusztus 28.
Hollandok vinnék a Körös Hotelt
— Holland befektetőcsoport vásárolná meg a békéscsabai Körös Hotelt.
Információink szerint az érintett felek már az áralkun is túl vannak —
2014. augusztus 28.
Folytatódik a belváros rehabilitációja
Folytatódik a belváros rehabilitációja, mely jövő év nyarára készül el. A projekt összköltsége 814 millió forint, ebből az önkormányzati fejlesztés 653,4 milliót, ez 100 százalékos támogatottságú. A fejlesztésben résztvevő vállalkozók 160,6 millió forinttal járulnak hozzá a költségekhez, melyhez 74 millió saját forrást is felhasználnak.
2014. január 10.
Békéscsaba – Munkácsy városa!
Békéscsaba 2014-ben a világhírű festőművész, Munkácsy Mihály születésének 170. évfordulóját egy egész éven tartó programsorozattal ünnepli. Erről tartottak sajtótájékoztatót szerdán, a festő nevét viselő múzeumban.
2014. január 10.
Mozgóbójás beléptető a főtéren
2014. január 2. napjától a Szent István tér és a Justh Gyula utca sarkánál, illetve a Szent István térnek a Szabadság tér felőli végénél mozgóbójás, elektronikus beléptető rendszert helyeztek üzembe.
2014. január 10.
MEGDUPLÁZTÁK A PÁLYÁZATOK SZÁMÁT
Idén az Erzsébet-programban hatvankét pályázatra jelentkezhetnek a gyermekek, nagycsaládosok, nyugdíjasok és a fogyatékossággal élők - közölte a program szóvivője szerdán budapesti sajtótájékoztatón.
< >

Békéscsaba

Békéscsabai Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., 5600 Békéscsaba, Irányi u. 4-6.

 

 

Időjárás
Hőtérkép
Felhőkép
Forrás: www.idokep.hu

Nagyítás A A A Oldal ajánlásaNyomtatás